Search for
Login | Username Password Forgot? | Email: | Create Account

Apple / Macintosh | Entries: 9319 | Views: 42869 | Modified: 1 year ago | | Add to My Feeds
Report

img 571ab09420a0c Samsung Galaxy S7 komt alsmaar dichter bij iPhone

Als je iemand vraagt om zijn smartphone te pakken, dan is de kans groot dat die persoon een versie van de iPhone tevoorschijn haalt. Maar deze globale overheersing loopt kans te verdwijnen doordat bedrijven er alles aan doen om dat wat mogelijk is op een iPhone nu ook mogelijk te maken op een Android smartphone.

Toen Samsung hun Galaxy S7 en S7 Edge modellen een aantal maanden geleden uitbrachten, was het duidelijk dat Apple het moeilijk zou gaan krijgen. Critici omschreven deze modellen als het best uitziende Samsung apparaat tot nu toe. Het lukt de Galaxy S7 om een scherm van 5,1 inch te bevatten zonder hiermee het apparaat te stevig te maken of de hoge resolutie van het scherm te verliezen.

De Samsung Galaxy S7 heeft ook een grote stap vooruit gezet op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Een aantal jaren geleden was het zo dat veel mensen voor een iPhone gingen doordat de andere apparaten niet op konden tegen het aantal apps in de Apple store. Vandaag de dag komt het niet vaak voor dat spellen géén Android versie aanbieden naast een iPhone versie. Zelfs online blackjack sites bij Online Casinos Nederland, welke een paar jaar geleden alleen nog maar beschikbaar was op de desktop, zijn nu ook beschikbaar op alle grote smartphone apparaten. De nieuwe Galaxy S7 heeft zijn ontwerp aangepast zodat het spelen van spellen nu minder energie verbruikt, wat betekent dat fans van gaming sites nu overal online blackjack en andere spellen kunnen spelen, waar ze ook zijn. Dit is een probleem waar Apple nog mee kampt, en dit moeten ze zeker aan gaan passen bij de toekomstige modellen.

De aankondiging dat de nieuwe Galaxy een nóg grotere batterij zal bevatten is een felle tegenslag voor Apple, aangezien een van de grootste minpunten van hun toestellen is dat de batterij zo vaak moet worden opgeladen. Er zijn duizenden en duizenden blogs en artikelen op het internet met tips over hoe je langer de batterij van je iPhone kunt gebruiken. Zelfs met een grotere batterij is die van Galaxy van nul tot honderd procent op te laden in slechts 90 minuten.

De Samsung heeft iets voor elkaar gekregen wat de iPhone nog niet is gelukt, en dat is het veranderen van het apparaat naar een virtual reality scherm. Met deze smartphone kun je nu een adapter kopen die is ontworpen door Samsung om zo je scherm om te toveren tot een virtual reality headset. Al zijn we ervan overtuigd dat Apple binnenkort iets soortgelijks gaat lanceren, is er op dit moment nog niets op de markt voor de iPhone gebruikers.

Terwijl het verschil tussen beide smartphones alsmaar minder wordt lijkt het er toch op dat Apple op het moment de bovenhand houdt. De slogan voor de nieuwe Galaxy S7 is “rethink what a phone can do“, maar uit hun aankondigingen blijkt dat ze dingen simpelweg beter proberen te doen dan de iPhone. Toch vinden klanten onderwerpen als gebruiksvriendelijkheid, stijl en het aanbod aan apps ontzettend belangrijk voor een apparaat, en daarom is het duidelijk waarom Apple bovenaan blijft staan in de smartphone markt.


More from AppleSpot^ Back To Top